Sopa de peix amb rap, gambes i cloïsses

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

5 racions

Elaboració

Netegem el rap, tallem els lloms a dauets i els reservem.
Posem les espines i el cap en una cassola amb abundant aigua bullint i una branqueta de julivert. Pelem les gambes, reservem les cues i afegim els caps al brou. Posem una mica de sal a la cassola i deixem coure, uns 20 minuts. Colem i reservem el brou.
Mentre fem el brou. Pelem i tallem la ceba ben petita , rentem i tallem la pastanaga a rodanxes. Netegem i tallem els porros i ho posem tot a sofregir en una cassola amb un raig d'oli i una mica de sal . Quan està cuit, uns 25 minuts. Hi tirem el brandi i el Fernet i ho flamegem.
Tallem el pa en llesques i les torrem al forn durant 2-3 minuts. Tallem les llesques de pa torrat i les afegim sobre les verdures que hem cuit i flamejat abans. Hi posem una culleradeta d’estragó i ho ofegem.
Aboquem el brou de peix i la salsa de tomàquet a la cassola i deixem bullir a poc a poc, durant uns 15 minuts. Triturem amb la batedora elèctrica. Hi incorporem les cloïsses. Assaonem els dauets de rap i els posem juntament amb les gambes pelades i una mica de julivert picat, a la cassola. Deixem bullir 2-3 minuts i ho deixem reposar.
Ho servim en un plat fons.

50min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se