Arròs caldós amb crestes, pedrers i gírgoles

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Un cassó mitjà
Una espàtula de fusta
Una batedora elèctrica
Una paella gran

Elaboració

Primerament, netegem les crestes i els pedrers de pollastre, i els posem a coure en un cassó amb: aigua, sal, el llorer, l'api i la ceba.
Quan ja són cuits, els tallem per la meitat tant els pedrers com les crestes, i ho reservem.
Seguidament, tallem les gírgoles a juliana i les sofregim salpebrades, en una paella amb un rajolí d'oli. fins que ja no tenen aigua, i les reservem.
Tot seguit, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli, fregim: el pebrot vermell tallat a brunoise menuda i la ceba.
Quan tot plegat és ben fregit, afegim dos cullerots de tomàquet fregit, ho remenem amb l'espàtula de fusta, hi afegim la copa de vermut i la copa de viranci, i deixem que redueixi.
A continuació, afegim: els pedrers i les crestes, juntament amb l'arròs, ho remenem amb l'espàtula de fusta, hi tot seguit, afegim la meitat del brou calent, i anem remenant, com si fessim un rissoto.
Seguidament, corregim de sal i si cal afegim més brou i anem remenant fins que l'arròs ja el tenim en el seu punt de cuit, i ja el podrem servir a taula, després de dixar-lo reposar cinc minuts.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se