Roast beef de vedella amb salsa Cafè de París

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Alta

Ingredients

Pel roast beef:

Per la salsa Cafè de Parìs:

Mantega Cafè de Paris:

4 racions

Elaboració

Del roast beef :

Salpebrem la carn lligada (a la carnisseria ens la poden lligar ) i la posem a la cassola amb oli molt calent. L'enrossim per totes bandes durant 5 minuts.
Posem la carn a una safata de forn. Hi posem el vi negre i el xerès (ó vi blanc) i ho posem al forn (preescalfat a 200º) durant uns 15 minuts. El temps de cocció és molt relatiu, tot depèn de si us agrada més cuita o crua, normalment es fa crua.
Treiem la carn del forn.
Reservem a part el suc que queda a la safata.
La carn la posem en una altra safata perquè mentre es va refredant deixa anar un suc vermell que no sol agradar
Una vegada freda, la posem a la nevera.

De la salsa Cafè de París:

Escalfem la crema de llet i hi afegim la farina dissolta en aigua freda. Cuinem a foc lent fins que la crema s'espesseixi lleugerament.
Ha de quedar com una salsa beixamel lleugera. Retirem la crema del foc i hi afegim la mantega Cafè de Paris, en trossos petits, mentre es va barrejant. Rectifiquem de sal.
De la mantega Cafè de Paris:
Barregem tots els ingredients menys la mantega. Col.loquem en un recipient, el tapem i conservem d'aquesta manera, sense refrigerar, durant 24 hores, perquè els sabors s'amalgamin. Un cop passades les 24 hores, ho liquem fins que quedi una pasta homogènia.
Batem la mantega fins que estigui cremosa i hi anem afegint la barreja d'herbes, gradualment.
Retirem de la batedora i la guardem a la nevera.

Per acabar:

En un plat posem el roast beef, i per sobre la salsa Cafè de París, en un costat unes torradetes.

55min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se