Cigrons estofats amb llagostins

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Un cassó gran
Una cassola marinera metal·lica ( mitjana )
Una batedora elèctrica
Una espàtula de fusta

Elaboració

Primerament, pelem els llagostins i amb els caps i les pells fem un fumet amb una mica d'aigua, una branca d'api i el reservem. A part, amb l'ajud de la batedora elèctrica i una mica del fumet dels llagostins, fem una picada amb : pa fregit, julivert, un all pelat, un grapat d'ametlles torrades, i la reservem.
A continuació, en la cassola marinera amb un raig d'oli, sofregim : la ceba picolada, el llorer i els alls aixafats. Quan tot plegat és sofregit, afegim tres cullerots de tomàquet fregit i el got de vi ranci. Quan el vi ja ha reduit, afegim una mica del fumet dels caps dels llagostins, corregim de sal, i tot seguit afegim els llagostins salpebrats i els cigrons cuits.
Deixem que cogui tot plegat uns dotze minuts, afegim la picada, sacsejem la cassola donant-hi unes voltes amb les nanses, i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns cinc minuts més, i ja ho podrem treure-ho a taula en la mateixa cassola.

1h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se