Rotlles de pollastre al vapor amb col blanca i vermella

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Farciment:

Amanida:

4 racions

Elaboració

Per al farciment:

Barreja tots els ingredients i assaona al gust.
Col·loca les escalopes ben planes sobre la superfície de treball i vés posa'n pel damunt massa del farciment, enrotlla i tanca amb un escuradents o fil de cuina perquè no es desfacin durant la cocció.
Assaona amb, pebre, sal i pebre vermell l’exterior dels rotllos i els vas col·locant en una vaporera, tapa i cou al vapor durant uns 10 a 12 minuts

Per l’oli d'amanida:

Barreja l’oli i el vinagre, i assaona amb sal i pebre.
Decora els plats de servir amb les cols, de manera que es vegi, ben bonic, el contrast blanc i vermell
Col·loca els rotllos de pollastre a sobre i ruixa amb la salsa, escampa una mica de pebre vermell, pel damunt i serveix de seguida.
Serveix amb patates al forn, patates bullides, arròs o pa de bagueta ben tendre.

Notes

En lloc de carn de pollastre pots fer-los amb bistecs de vedella o carn de bou.
Pots substituïu les prunes seques per peres o figues seques.
En comptes de pebre vermell pots fer servir curri en pols


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se