Fusilli-espirals amb espinacs, pinyons i formatge gruyère

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Cuina la pasta en aigua bullent amb sal fins que estigui, cuita al dente, escorre bé i reserva.
Sofregeixi la ceba i l'all en la mantega. Afegeix els espinacs, condimenta i fregeix fins que s'esfondra, escorre en un colador.
Barreja els espinacs amb les espirals.
Serveix de seguida en plats calents, i escampa els pinyons i el formatge Gruyère, pel damunt.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se