Fideus negres amb popets

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una paellera per sis racions
Una paella gran
Una espàtula de fusta
Un plat de fusta

Elaboració

Primerament, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, sofregim els popets descongelats, fins que siguin tendres, i els reservem.
Seguidament, en una paellera per sis persones, posem la marca per paelles, els popets i els fideus, amb la picada, i ho remenem amb l'espàtula de fusta.
Tot seguit, afegim els tres sobrets de tinta, fiquem el fumet de peix fins arribar a l'altura de les nanses, corregim de sal, ho remenem ben remenat amb l'espàtula, i deixem que cogui a foc mitjà deu minuts. Passat aquest temps, ho fiquem en el forn a 180º, fins que els fideus estiguin cuits, i ja ho podrem treure-ho a taula en la mateixa paellera, amb un plat de fusta a sota, per no cremar-nos.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se