Llagostins arrebossats amb cruixent de verdures

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una paella gran
Un bol de vidre gran
Un batedor de varetes
Una aranya de filferro
Una safata plana de porcellana blanca

Elaboració

Primerament, fem el cruixent de verdures com explico a la meva recepta, i el reservem.
A part, pelem els llagostins tot reservant de pelar la cua, els salem, els passem per farina i ou batut, i els fregim amb oli d'oliva, fins que són una mica rossets, i els reservem.
En el moment de muntar el plat, fem un coixi en el centre de la safata de porcellana amb el cruixent de verdures, i anem ficant els llagostins arrebossats, per tot el voltant, i ja ho podrem servir a taula.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se