Cigrons a la catalana
Ingredients
- 600 a 800 g de cigrons cuits
- 4 ous durs
- 50 g de panses
- 1 ceba
- 2 grans d'all
- 1 tomàquet madurs
- 2 gots de brou
- 25 g d'ametlles torrades
- 1 cullerada de farina
- Julivert, oli i sal
Elaboració
Feu els ous durs. Poseu en una cassola els cigrons cuits i ben escorreguts, junt amb les panses i els ous durs tallats a lo llarg i, cobriu-ho tot amb la següent salsa.
Sofregir la ceba picada fina, en un cassó amb una mica d'oli. Quan comenci a daurar-se, afegir el tomàquet ratllat i deixar-ho coure una mica. Afegir després la culerada de farina i deixar torrar una mica. A continuació, abocar el broui una picada, amb els alls, el julivert i les ametlles (desfet amb una mica de brou). Remenar i deixar coure 10 minuts a foc lent
Comparteix aquesta recepta: