Cigrons a la catalana

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Elaboració

Feu els ous durs. Poseu en una cassola els cigrons cuits i ben escorreguts, junt amb les panses i els ous durs tallats a lo llarg i, cobriu-ho tot amb la següent salsa.
Sofregir la ceba picada fina, en un cassó amb una mica d'oli. Quan comenci a daurar-se, afegir el tomàquet ratllat i deixar-ho coure una mica. Afegir després la culerada de farina i deixar torrar una mica. A continuació, abocar el broui una picada, amb els alls, el julivert i les ametlles (desfet amb una mica de brou). Remenar i deixar coure 10 minuts a foc lent

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se