Musclos arrebossats

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Obriu els musclos al vapor amb una mica de farigola. Retireu-los de les closques i tritureu-los. Reserveu les closques.
Prepareu el puré de patates amb 200 ml de suc de la cocció dels musclos i 300 ml d'aigua calenta, sal i la mantega.
Fregiu amb una mica d'oli la ceba molt picada, els alls i el julivert. Afegiu-hi els musclos, ofegueu-ho tot junt uns minuts i barregeu-ho amb el puré.
Ompliu les closques amb aquesta preparació, passeu-los per l'ou batut i el pa ratllat i fregiu-los en una paella amb abundant oli calent.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se