Cebes tendres gratinades

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Cobertura:

4 racions

Elaboració

Cuina les cebes en aigua bullent amb sal durant 3-4 minuts, escorre, refreda en aigua ben freda i talla per la meitat longitudinalment, segons la mida.
Col·loca en la font per al forn ben greixada.
Bat la crema fresca fins que quedi suau, abocar aquest adob sobre la ceba i distribueix el pernil per sobre i assaona al gust.
Per gratinar, col·loca a la part superior del forn preescalfat a 220 graus durant 15 a 20 minuts.
Si t’agrada, pots escampar formatge ratllat per sobre, abans de gratinar
Pots canvià la meitat de les cebes per altres verdures de temporada, cuites al dente.
Aquest plat el pots acompanyar amb arròs, patates, pasta, peix o carn.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se