Fideuà amb escamarlans

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una paellera per sis racions
Una paella mitjana
Un cassó mitjà
Un plat de fusta
Un batedora elèctrica

Elaboració

Primerament, pelem els escamarlans i els saltem en una paella amb un raig d'oli d'oliva salpebrats. Quan ja s'han fregit dos minuts, els reguem amb un raig de conyac, els flamejem i els reservem.
A continuació, fiquem tres cullerots de marca a la paellera, afegim els fideus fregits i tres cullerots de picada d'all i julivert, i ho remenem amb l'espàtula de fusta.
Tot seguit, afegim el fumet de peix fins arribar a les nanses, corregim de sal, i ho fiquem en el forn a 180º, fins que els fideus són mig cuits. És en aquest moment, que fiquem els escamarlans repartits per tot el voltant de la fideuà, i deixem que s'acabin de coure fins que veiem que els fideus s'aixequen, i això voldrà dir que ja són cuits.
En el moment de treure-ho a taula, fiquem un plat de fusta a sota, per no cremar-nos.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se