Cua de rap amb patates

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

En primer lloc, sofregim la ceba laminada en una cassola amb l'oli calent.
Mentre, coem les patates a daus amb una olla i després les saltem a la paella.
Fem lloc a la cassola per afegir-hi el rap (abans el salpebrem i enfarinem).
Un cop fregit, el reservem.
Tot seguit, hi incorporem el puré de pebrot (escaliveu el pebrot i aixafeu-lo amb sal, pebre i oli).
Rectifiquem de sal i afegim a la cassola el rap amb el brou de peix i que vagi fent xup- xup, a foc lent uns 15 minuts.
En un plat, posem la cua de rap amb les patates, suc de la cocció i amb una mica de pebre vermell dolç.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se