Guisat de botifarra amb bolets , patates i olivada

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Tallem les patates a daus , les posem en una olla amb sal i aigua i que es facin uns 10 minuts
Tallem la botifarra a trossos d’un cm. més o menys i els saltem uns 5 minuts.
Fem el mateix amb els bolets, previament els hem rentat.
Posem en una cassola de fang les patates i just les cobrim amb el brou de carn , quan portem uns 5 minuts , hi afegim la botifarra i els bolets i que faci xup xup uns 5 minuts més. Finalment i repartim l’olivada amb una cullereta.
Ja es pot servir.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se