Fussili amb carn i bolets

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Neteja els bolets, i talla per la meitat, segons la mida.
Talla la carn a tires d'1 cm d'ample.
Talla la ceba a la meitat, i cada meitat a tires fines.
Fregeix els bolets en 2 cullerades d'oli calent al voltant de 3 minuts, assaona amb sal i pebre, retira i reserva.
De nou escalfa 2 cullerades d'oli a la paella i fregeix la carn vigorosament durant 2 minuts tot remenant, condimenta amb sal i pebre.
Agrega la ceba i el romaní a la paella i cuina a foc mitja, per 2 minuts més.
Escampa-hi el sucre i caramel·litza duran 1 minut. Desglaça amb el vinagre balsàmic, el vi i el brou i deixa coure 5 minuts.
Mentrestant, cou la pasta en abundant aigua bullent amb sal, segons les instruccions del paquet, fins que estiguin al dente.
Afegeix els bolets i la carn a la salsa i escalfa durant 1 minut.
Posa trossos de mantega freda, a la salsa calenta i bes remenant fins que espessí al teu gust
Escorre la pasta i barreja a la paella amb la salsa.
Serveix de seguida


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se