Escamarlans freds amb salsa romesco

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

3 racions

Utensilis

Una cassola metal·lica fonda
Una safata plana de porcellana blanca
Una salsera de porcellana blanca amb el seu caçonet

Elaboració

Primerament, pelem els escamarlans tot deixant la cua per pelar.
La manera mes senzilla de pelar els escamarlans, és apretar pels costats fins trencar la part de les punxes, i aixi és més pràctic de pelar-los.
Seguidament, en una cassola amb aigua, sal, el llorer, l'api i un grapat de grans de pebre negre, fiquem a coure els escamarlans durant deu minuts, i seguidament els refredem amb aigua freda. Tot seguit, fem la salsa de romesco com explico a la meva recepta, i un cop feta la fiquem en una salsera i la reservem.
A continuació, netegem l'escarola perruqueta, i la fiquem ben esmicolada tot fent un llit en el fons de la safata de porcellana. Tot seguit, ho salpebrem, hi afegim una mica de vinagreta de Mòdena i per acabar el plat, repartim d'una manera abellidora els escamarlans, i ja podrem treure la safata a taula, acompanyada de la salsera amb el romesco.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se