Espatlletes de conill estofades amb llagostins i bolets

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Una paella mitjana
Una paella gran
Una batedora elèctrica

Elaboració

Primerament, en una paella amb un rajolí d'oli d'oliva saltem els llagostins sense pelar uns tres minuts.
Tot seguit els flamegem amb un got de conyac, i els reservem.
A continuació, en una paella gran amb un rajolí d'oli, saltem els bolets ben escorreguts i salpebrats, fins que hagin tret part de la seva aigua, i els reservem.
Seguidament, en una cassola de terrisa fiquem una mica de llard de porc i un rajolí d'oli, i sofregim les espatlletes de conil salpebrades, fins que estan una mica daurades.
Tot seguit, afegim: els alls aixafats, el llorer i la ceba picolada i deixem que es fregeixi tot plegat.
Seguidament, afegim els quatre cullerots de sofregit de tomàquet i el got de vi ranci, i deixem que redueixi.
A continuació, cobrim les espatlletes amb brou de verdures, afegim tant els bolets com els llagostins, i deixem que vagi coent a foc baix uns dotze minuts.
A part, fem una picada amb: pa fregit, un all pelat, un grapat d'ametlles torrades, julivert picolat i una cullerada de xocolata desfeta amb un raig de brou. Un cop feta la picada, l'afegim a la cassola, corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure tot plegat, fins que tot el conjunt és cuit, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se