Rap amb musclos i pesols

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Obriu els musclos al vapor i treieu les dues closques.
En una cassola de fang, feu la salsa, amb l'oli estoveu-hi la ceba picada ben fina, l'all picat i els pèsols. Quan comenci a daurar-se, afegiu-hi el julivert picat i la farina disolta amb una mica de suc de la cocció dels musclos.
Aparteu la cassola del foc, afegiu-hi els musclos amb més suc i finalment poseu-hi el peix.
Movent la cassola, el deixarem coure uns 10 a 15 minuts, fins que la salsa quedi ben lligada.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se