Rap amb musclos i pesols
Ingredients
- 8 rodanxes de rap o altre peix
- 500 g de musclos
- 100 g de pèsols congelats
- 6 cullerades d'oli
- 2 grans d'all
- 1 ceba
- Julivert
- 1 culleradeta de pebre vermell
- 2 cullerades rases de farina
- Sal i pebre
Elaboració
Obriu els musclos al vapor i treieu les dues closques.
En una cassola de fang, feu la salsa, amb l'oli estoveu-hi la ceba picada ben fina, l'all picat i els pèsols. Quan comenci a daurar-se, afegiu-hi el julivert picat i la farina disolta amb una mica de suc de la cocció dels musclos.
Aparteu la cassola del foc, afegiu-hi els musclos amb més suc i finalment poseu-hi el peix.
Movent la cassola, el deixarem coure uns 10 a 15 minuts, fins que la salsa quedi ben lligada.
Comparteix aquesta recepta: