Pits de pollastre amb salsa de crema i taronja

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Fregeix en la mantega, durant 2 minuts els pits de pollastre a foc fort, en ambdós costats.
Assaona amb sal i pebre, retira i mantén a la calor.
Desglaça la paella amb el suc de taronja, el brou i el Gran Marnier, al gust.
Afegeix la crema i porta a ebullició, condimenta amb sal, pebre i la ratlladura de taronja.
Posa els pits de pollastre a la salsa.
Tapa i cuina durant 8 a 10 minuts a foc lent.
Cuina la pasta en abundant aigua amb sal fins que estigui, al dente, i escorre.
Serveix les cintes, la carn i la salsa en plats, i guarneix amb la ratlladura de taronja.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se