Risotto de bolets i llagostins
Categoria:
Tipus de plat: Risotto
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 240 g d'arròs
- 300 g de bolets
- 4 llagostins grans
- 100 g de mantega
- 100 g de formatge ratllat
- 1 ceba
- 2 grans d'alls
- 1 raig oli oliva
- Unes fulles de julivert
Elaboració
Fem un sofregit amb l'all i la ceba.
Tot seguit hi afegim els bolets. Ho deixem coure.
Mentrestant pelem els llagostins. Guardem el cap i la cua.
Afegim l'arròs al sofregit i ho remenem una mica.
Ho mullem amb aigua bullint i hi afegim el coral del cap dels llagostins. Posem a punt de
sal.
Anem remenant periòdicament i si fa falta líquid hi afegim més aigua.
Acabarem el risotto afegint-hi la mantega i el formatge ratllat sense deixar de remenar.
L'arròs ha de quedar cremós. Rectifiquem de sal, pebre, mantega i formatge.
Muntarem el plat dins un motlle rodó, damunt hi posarem les cues dels llagostins saltats en
una paella de tefló i un raig d'oli amb herbes picades.
Comparteix aquesta recepta: