Bacallà amb tomàquet i carxofa

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

Traiem les fulles menys tendres de la carxofa i la tallem a grills prims.
En una paella amb una mica d’oli, salpebrem els grills de carxofa i els saltem, uns 2 minuts. Ho reservem.
Preescalfem el forn a 180 graus.
Tallem els tomàquets per la meitat, els hi traiem les llavors i en un plat els ratllem. Ho reservem.
En una safata de forn, hi posem de base el tomàquet ratllat amb una mica de sal, una mica d’oli d’oliva i sobre el llom de bacallà. Posem la safata al forn i deixem coure uns 10 minuts. Passat aquest temps, hi afagim els grills de carxofa que hem fregit una mica. Deixem coure un 5 minuts més.
Per emplatar: de base posem el tomàquet, a sobre el llom de bacallà amb la pell cap amunt i per sobre els grills de carxofa.
Ja es pot servir el plat.

25min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se