Calamarsets estofats amb cargols i bolets

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran amb tapa
Una paella gran
Una cassola fonda
Una escorredora

Elaboració

Primerament, coem els cargols de la manera tradicional, i un cop cuits, els escorrem i reservem.
Seguidament, tallem les gírgoles en juliana una mica ample, les salpebrem i les saltem en una mica d'oli en una paella, sense que estiguin massa cuites i les reservem.
A continuació, netegem els calamarsets i els fiquem a la cassola amb: el llorer, el sofregit de tomàquet, els alls, la ceba, un bon raig d'oli d'oliva i un got de vi blanc.
Ho fiquem a foc baix, tapem la cassola i deixem que vagin coent-se els calamarsets. Quan ja són mig cuits, afegim els cargols i les gírgoles, corregim de sal i deixem que s'acabi de coure tot plegat, i ja ho tindrem llest per treure-ho a taula en la mateixa cassola.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se