Peres amb vi

Ingredients

6 racions

Elaboració

Posar tots els ingredients -excepte les peres i l'agar-agar- a la cassola i fer coure una hora (per evaporar l'alcohol!).
Tallar al llarg les peres, pelar i treure el cor amb la punta del ganivet.
Posar-les en una cassola, colar-hi el liquid -que les ha de cobrir-, i coure uns 20".
Comprobar que les peres són toves per dins, puntxant-ne una, i retirar del foc.
Colocar amb cura les peres en el recipient de servei (cassola de fang, bol de vidre...).
Ara cal comprobar la textura i el sabor del xarop, si ha quedat poc espès, posar-hi uns flocs d'agar-agar o si poc dolç, afegir sucre, i en ambdós casos, coure-ho 10 minuts més. Abocar damunt les peres i deixar reposar.

1h 30min

Notes

Recomano servir a temperatura contrària a l'ambiental.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se