Cuixes de gall dindi rostides amb fruits secs

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Un cassó gran

Elaboració

Primerament, en una cassola amb una mica de llard i un rajolí d'oli d'oliva, sofregim les cuixes de gall dindi salpebrades.
Quan comencen a ser una mica rosses, afegim: la ceba, el llorer, la farigola, el romaní i els alls aixafats. Quan tot plegat és ben fregit, afegim el vi ranci i deixem que redueixi.
Seguidament, ho cobrim amb el brou de pollastre, i deixem que cogui a foc baix fins que estigui gairebé cuit.
A part, en un cassó gran amb aigua bullint, escaldem durant quatre minuts: les orellanes, les prunes, les panses de corint i els pinyons, i els reservem escorreguts.
Quan les cuixes ja són cuites corregim de sal, afegim tots els fruits secs, i deixem que s'acabi de coure tot plegat dotze minuts més, i ja ho podrem treure a taula en la mateixa cassola.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se