Pastís de carn i carabassa amb salsa de curri

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Preescalfa el forn a 200 graus.
Ratlla la carabassa amb el ratllador de Rösti.
Pica ben fi el cibulet.
Greixa la forma amb oli
Barreja la carabassa, el cibulet, la carn picada, l'ou i el pa ratllat i pasta bé.
Assaona amb sal i pebre.
Dona a la massa, la forma d'un pa i col·loca en el motlle.
Cou al forn durant uns 50 minuts.
Mentrestant barreja bé la crema amb el curri.
Cuina a foc lent fins que la salsa espesseixi lleugerament.
Condimenta amb sal.
Serveixi la salsa de curri amb el pastís de carn.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se