Truita de patata, ceba, pebrot verd i bacallà
Categoria:
Tipus de plat: Truita
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Sis ous batuts
- Dues patates mitjanes
- Una ceba picolada
- 250 grams de bacallà esqueixat dessalat
- Oli d'oliva
- Sal
- Un pebrot verd
Utensilis
Una paella gran
Un bol de vidre gran
Una safata rodona plana de porcellana blanca
Una espàtula de fusta
Un batedor de varetes
Elaboració
Primerament, pelem les patates i les tallem per fer truita. Fem el mateix amb la ceba i el pebrot. Seguidament, en una paella amb un rajolí d'oli, ho fregim tot plegat fins que veiem que és cuit. Seguidament, afegim el bacallà esmicolat, i ho afegim tot junt en el bol de vidre.
Tot seguit, batem els sis ous, afegim un polsim de sal i ho afegim en el bol amb la resta d'ingredients. A continuació, ho remenem tot ben remenat, fiquem un rajolí d'oli en una paella gran, aboquem tots els ingredients del bol i farem una truita amb el foc baix.
Anem remenant amb l'espatula de fusta perqué vagin cuallant tots els ingredients, i quan hagin cuallat d'una banda, girem la truita i la deixem coure de l'altra cara.
Quan la truita ja és cuita, la fiquem a la safata de porcellana i ja la podrem servir a taula.
Comparteix aquesta recepta: