Macarrons amb bacallà

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Una cassola fonda
Una escorredora
Una espàtula de fusta

Elaboració

Primerament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, sofregim la ceba picolada, els alls laminats i una fulla de llorer.
Seguidament, afegim tres cullerots de sofregit de tomàquet i el got de vi blanc.
A part, fiquem aigua, sal i un raig d'oli en una cassola fonda, i quan arrenqui el bull afegim els macarrons i deixem que coguin fins que estiguin cuits al "dente". Tot seguit, els escorrem i els reservem.
Quan el sofregit de la cassola ja és ben cuit, afegim el bacallà esmicolat, ho remenem una mica amb l'espatula de fusta, i tot seguit afegim els macarrons ben escorreguts, els remenem i ja els podrem treure a taula en la mateixa cassola.

1h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se