Sopa de verdures amb arròs i fideus
Categoria:
Tipus de plat: Sopa
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una carcasa de pollastre
- Un os de pernil amb magra
- Una pastilla de concentrat de pollastre
- Tres litres d'aigua mineral natural
- Sal
- Una branca d'api
- Dos porros
- Mitja ceba
- Dues pastanagues pelades
- Una patata
- 100 grams d'espinacs congelats
- 100 grams d'arròs tipus bomba
- 100 grams de fideus del nº2
Utensilis
Una olla mitjana
Una cassola fonda metal·lica
Una sopera de porcellana blanca
Un cullerot
Un colador xinès
Elaboració
Primerament, en una olla mitjana ficarem: els tres litres d'aigua, una patata pelada tallada per la meitat, mitja ceba, la branca d'api, l'os de pernil, la pastilla de concentrat, i la carcasa de pollastre.
Quan arrenqui el bull, deixem que cogui durant una hora, ho retirem, ho colem i ho passem a la cassola fonda, on acabarem de fer la sopa.
Un cop el brou ja el tenim a la cassola fonda, fem que arrenqui a bullir, i tot seguit afegirem: la pastanaga ja cuita, picolada a brunoise menuda, els espinacs descongelats picolats, la part blanca dels porros picolada a brunoise menuda, l'arròs i els fideus.
Quan tot plegat veiem que ja és cuit, corregim de sal i ja ho podrem passar-ho a la sopera de porcellana, per servir-ho a taula.
Comparteix aquesta recepta: