Carbassons lluna farcits

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Posar al foc aigua amb sal i llorer. Tallar els carbassons des del peduncle en dos i fer unes incisions creuades en la polpa, sense perforar la pell. Posar-los a l'aigua bullent uns 4-5 minuts. Escòrrer i abocar en aigua amb gel. Reservar boca avall. Buidar-los amb una cullera sopera.
Sofregir ceba, pebrots, tofu, pastanaga, uns alls i la polpa dels carbassons, tot ratllat i amanir amb sal, pebre i orenga en pols.
Remenar amb cura i coure tapat una estona. Repartir el farciment entre tots els carbassons, ben eixut, empolsinar de formatge, posar unes llesques de mantequilla i gratinar.

Notes

Els carbassons que sobrin després de l'àpat, posar-los en una carmanyola a la nevera; no congelar, perquè contenen massa aigua i no quedarien bé al descongelar-los.

Si el carbassó portés grana grossa, guardar la polpa per fer una crema en un altre moment.

Es pot acompanyar i guarnir el plat de moltes maneres...
Amb una bola de cereal i salsa. Amb amanida. Amb unes patates llescades.
També podriem fer un assortit de diferents hortalisses farcides: xampinyons, tomàquets, albergínies, pebrots, etc. amb diferents farciments... Totes les combinacions que imagineu satisfaran els comensals...


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se