Tonyina a la planxa amb fons de tomàquet natural

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

Pelem la patata i la coem al microones, uns 10 minuts. La tallem a rodanxes i la reservem.
Ratllem els tomàquets, traiem les llavors i reservem el tomàquet natural ratllat.
Posem la planxa a escalfar , un cop calenta i tirem per sobre una mica de sal gruixuda Tot seguit, hi posem el tall de tonyina i la patata a rodanxes , al donar-li la volta ho regem amb una mica d’oli d’oliva . La tonyina, s’ha de fer crueta sinó queda una mica reseca. Són 2 minuts per costat , però qui mana és el comensal. La patata amb 1 minut per costat és suficient.
Per emplatar, posem en un plat el tall de tonyina amb el tomàquet ratllat de fons i al costat les rodanxes de patata. Adornem el plat amb una mica de julivert sense picar.
Ja es pot servir.

15min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se