Lloms de conill rostits amb prunes, pinyons i botons de rovelló

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola tipus cocotte amb tapa
Cordill d'embridar
Tisores
Un cassó mitjà
Una paella gran
Batedora elèctrica

Elaboració

Primerament, salpebrem els lloms de conill, i els lliguem amb el cordill d'embridar com si fosin dos talls rodons. Seguidament, els sofregim a la cassola de terrissa amb una mica de llard fins que siguin una mica rossos, i tot seguit afegim: els alls aixafats, la ceba tallada a juliana, el llorer i dos cullerots de sofregit de tomàquet.
Quan tot el conjunt ja és ben sofregit, afegim un got de vi ranci i cobrim els lloms amb brou de pollastre tot tapant la cassola, i a foc baix deixem que vagi coent-se.
A part, fiquem aigua en un cassó i escaldem durant tres minuts les prunes i els pinyons, i els reservem.
Seguidament, en una paella amb tres cullerades de picada, saltem els botons de rovelló salpebrats i els reservem.
Quan veiem que els lloms ja són gairebé cuits, els hi traiem el cordill amb l'ajud d'unes tisores, els tallem en quatre trossos, afegim els fruits secs i els botons, i deixem que s'acabi de coure uns dotze minuts més, corregim de sal i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se