Paté de pa sec

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Primerament, remullem el pa sec amb la llet. Quan estigui remullat, el traiem cal que mirem que no estigui massa amarat. A continuació, el posem en un pot alt per poder-lo triturar amb la batedora.Hi afegim tonyina de llauna, olives, anxoves i tot el que ens faci gracia de posar-hi com ara pebrot escalivat.Un cop trinxar, hi afegim els ous batuts i ho tornem a triturar.
En acabat, ho coem al bany maria al forn o a la cuina, tapat, una bona estona.Al cap de 30o45 minuts,ho punxem amb una agulla per veure si ha quedat cuit.
Aquest paté el podem conservar a la nevera durant molts dies.
l´hem de servir fred.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se