Flam de coco
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Flam
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 litre de llet de coco
- 6 cullerades soperes de sucre
- 2 sobres de preparat per flam ( tipus "mandarin").
10 racions
Elaboració
Agafem la llet de coco (a de ser llet de coco), que la podem trobar a qualsevol comerç o gran superfície. En aquest cas substituïm la llet de vaca per els que no toleren la llet de vaca; la fem bullir, reservant una mica per afegir després a la barreja que tot seguit farem.
Mentrestant agafem els sobres, i el sucre i en un bol ho barregem tot amb un barrejador de varetes fins que tingui una textura homogènia i li afegirem la llet de coco que em reservat abans i ho barregem tot junt.
Tot seguit ho afegim a la llet que ja bull remenant amb el batedor i deixem bullir uns 2-3 minuts remenant seguit fins que agafi la textura desitjada.
Preparem els motlles amb sucre cremat al fons i aboquem la llet ja bullida, deixem refredar i al frigorífic tot seguit.La quantitat de sucre depèn del grau de dolçor que li vulgueu donar als flams.
10min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2029 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.