Saltejat de xampinyons amb botifarra negre al cava
Ingredients
- 350 grs. de xampinyó laminat o tallat.
- 100 grs. de botifarra negre.
- 50 grs. de bacó fumat.
- Sal.
- Pebre.
- Orenga.
- All.
- 1/2 got de cava.
2 racions
Elaboració
Rentem els xampinyons , i els deixem que escorrin l'aigua.
De mentres , tallem el bacó a daus i la butifarra a rodanxes al nostre gust. Ho saltejem i afegim l'Orenga i l'all ben picat ( ben petit).Salpebrem , i deixem que quedi tot ben ros.Es normal si la botifarra es trenca i es barreja amb el bacó.
Tot seguit hi afegim els xampinyons y enrosim una mica , afegim el cava i deixem que evapori l'alcohol.
20min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2303 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.