Flam de patates
Categoria:
Recepta per forn
Estació:
Ingredients
- 1,5 kg. de patates
- Oli(o llard)
- 1 tall de cansalada
- 100g. de carn picada
- Sal
- Pebre negre
- Nou moscada
- 2 ous
- Llet
- Farina
- 1 culleradeta de llevat
Elaboració
Per començar, bullim les patates, a gust de cadascú, amb aigua i sal.
Tot seguit, fem una beixamel amb oli farina, llet, sal.pebre negre i una raspadura de nou moscada.
A banda, fregim la cansalada i la tallem en trossets petits.Passem la carn picada per la paella i batem dos ous.
Finalment,barregem tots els ingredients,les patates pelades i bullides la beixamel, la cansalada, la carn picada i els ous tot ben triturat.
Untem un motlle amb oli i hi aboquem la pasta obtinguda.Ho posem a coure al bany maria durant 30 minuts.
Deixem refredar el flam i el servim adornat, segons el gust de cadascú, amb olives, enciam,
tomáquet,etc.
Comparteix aquesta recepta: