Flam de patates

Categoria:
Recepta per
Estació:

Ingredients

8 racions

Elaboració

Per començar, bullim les patates, a gust de cadascú, amb aigua i sal.
Tot seguit, fem una beixamel amb oli farina, llet, sal.pebre negre i una raspadura de nou moscada.
A banda, fregim la cansalada i la tallem en trossets petits.Passem la carn picada per la paella i batem dos ous.
Finalment,barregem tots els ingredients,les patates pelades i bullides la beixamel, la cansalada, la carn picada i els ous tot ben triturat.
Untem un motlle amb oli i hi aboquem la pasta obtinguda.Ho posem a coure al bany maria durant 30 minuts.
Deixem refredar el flam i el servim adornat, segons el gust de cadascú, amb olives, enciam,
tomáquet,etc.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se