Cols de Brussel·les amb castanyes i pollastre, al forn

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Cuina les cols de Brussel·les en aigua bullent, amb sal, durant 4 minuts, esbandeix amb aigua freda, i escorre bé
Frega el pollastre amb sal i pebre i posa en una safata de forn.
Col·loca les cols de Brussel·les i les cebetes uniformement a la safata, distribueix les branquetes de farigola entre la verdura i el pollastre
Condimenta amb sal, pebre i nou moscada, escampa-hi l'oli d'oliva pel damunt.
Enforna, al forn preescalfat 200 graus, i cuina durant 50 min.
Afegeix la cansalada i les castanyes per sobre i finalitza la cocció 10 minuts més a 220 graus.
Serveix de seguida.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se