Mongetes de Santa Pau amb calamar
Ingredients
- 1 Kg de mongetes de Santa Pau
- 4 Calamars petits / mitjans, que a la peixateria ens han netejat
- 1 Ceba gran
- 1 Pebrot vermell
- 1 Pebrot verd
- 2 Dents d'all
- Una mica de puré de tomàquet
- Llorer
- Sal
- Pebre vermell de la Vera
- Oli d’oliva
Elaboració
Tallem les hortalisses a quadradets petits i les sofregim a foc lent amb una fulla de llorer. Quan el sofregit estigui llest, afegim les potes dels calamars tallats molt fins, deixem uns minuts.
Fem els quatre calamars sense potes a la planxa
Afegir les mongetes de Santa Pau (prèviament bullides, 30 minuts doncs el dia abans les hem deixat en remull ) i afegim un pessic de pebre vermell de la Vera.
Per emplatar, posem un calamar per persona sobre les mongetes.
Comparteix aquesta recepta: