Saltat d'espinacs amb musclos i gambes

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Un Wok mitjà
Un cassó gran
Una escorredora

Elaboració

Primerament, en un cassó amb aigua i sal, bullim els espinacs, i un cop cuits, els escorrem, els picolem amb un ganivet, i els reservem.
Seguidament, en un Wok amb un raig d'oli, sofregim la ceba picolada, els alls i la fulla de llorer.
Seguidament, afegim el sofregit de tomàquet i un raig de vi blanc.
Tot seguit, afegim els musclos, les gambes i els espinacs, corregim de sal, donem unes sacsejades amb el mateix wok, i deixem que cogui tot plegat uns quinze minuts més, i ja ho podrem treure a taula en el mateix Wok, amb un plat de fusta a sota.

1h

Notes

L'estri adient per fer aquesta recepa és el Wok.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se