Calamars a la planxa amb vinagreta de tomàquet

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Separa els tentacles i el cap del mantell dels calamars
Treu la ploma o canya
Renta el mantell i dóna la volta per neteja l’interior
Treu la pell de color porpra que envolta el mantell.
Talla els tentacles sota dels ulls.
Pressiona el pic o boca fora.
Fes unes incisions sobre el mantell en forma de rombes.
Prem les llimones.
Pica l'all ben fi.
Barrejar, en un bol, la meitat del suc de llimona, amb l'all i la soja, afegeix els calamars i deixa marinar durant uns 30 minuts.
Fes uns talls en forma de creu als tomàquets i submergeix en aigua bullent, fins que la pell es desprengui, esbandeix en aigua freda, pela, talla a quarts i elimina les llavors, tralla a cuadrets petits.
Pica la ceba i el coriandre, talla el xili en cercles. Barreja tot amb la meitat de l'oli i el suc de llimona restant. Assaona amb sal i pebre, i talla els cabdells d’amanida mini al llarg a quarts.
Pinzella amb la resta d’oli els mantells dels calamars i els cabdells d’amanida mini, assaona amb sal i pebre.
Grilla els calamars a banda i banda durant uns 5 minuts a foc alt, i els últims 2 minuts grilla els quarts, marinats, de cabdells d’amanida mini.
Serveix els calamars i els cabdells d’amanida mini amb la vinagreta de tomàquet.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se