Cua de lluç bullida amb patates
Ingredients
- 1 Cua de lluç fresc d’uns 250 g que a la peixateria ens netegen d’escates i altres
- 1 Patata grossa
- 3 Dents d’all
- Aigua
- Oli d’oliva verge extra
- Sal
Elaboració
Posem en una cassola dos o tres dits d’aigua freda, la justa per cobrir les patates que haurem pelat i tallat a daus o posat sense tallar a daus, només marcats els talls (les patates perquè no s’obrin o es trenquin cal posar-les a bullir amb aigua freda), ho posem a bullir amb el foc a mig gas, amb un pessic de sal i tapem la cassola.
Mentre arrenca el bull, pelem i laminem , els dents d’all i ho posem també a la cassola amb un raig d’oli d’oliva verge extra.
Quan veiem que la patata està gairebé cuita (uns 10 minuts segons la varietat de la patata) destapem la cassola, hi posem la cua de luç , la tornem a tapar i en 7 o 8 minuts més ja tindrem el plat al punt. Comprovem com està de sal.
Emplatem el peix amb les patates , alls i amb un raig d’oli d’oliva verge extra.
Comparteix aquesta recepta: