Faves fresques ofegades amb botifarra de perol i micuit de foie
Ingredients
- 400 g de Faves fresques (ja desgranades)
- 1 Botifarra de perol
- 25 g de Cansalada viada
- 40 g de Foie micuit
- 2 Alls tendres
- 2 Cebes tendres
- 1 Brot de menta
- Oli d’oliva
- Sal
Elaboració
Piquem la ceba, l'all tendre i un parell de tires de cansalada tot ben petit.
Ho posem en una cassola amb l'oli calent i ho deixem sofregir una estona perquè agafi color. Uns 20 minuts.
Incorporem les faves, la cassola tapada, i ho fem coure uns 10 minuts (si hi afegim una mica d’aigua es faran més bé).
Tot seguit, hi tirem la menta picada, la botifarra de perol tallada a rodanxes i una mica de sal. Uns 3 minuts.
Quan ho emplatem i posem unes rodanxes de foie micuit.
Comparteix aquesta recepta: