Faves fresques ofegades amb botifarra de perol i micuit de foie

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Piquem la ceba, l'all tendre i un parell de tires de cansalada tot ben petit.
Ho posem en una cassola amb l'oli calent i ho deixem sofregir una estona perquè agafi color. Uns 20 minuts.
Incorporem les faves, la cassola tapada, i ho fem coure uns 10 minuts (si hi afegim una mica d’aigua es faran més bé).
Tot seguit, hi tirem la menta picada, la botifarra de perol tallada a rodanxes i una mica de sal. Uns 3 minuts.
Quan ho emplatem i posem unes rodanxes de foie micuit.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se