Pollastre amb avellanes

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Baix Camp
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Dividiu el pollastre en vuit parts.Escalfeu l'oli en una cassola i poseu-hi el
pollastre fins que s'enrosseixi una mica.Acontinuacio,tireu-hi un raig de vi
i afegiu-hi la picada.Quan bulli,afegiu-hi els pesols i els xampinyons.
Picada
Escaliveu les tomaque,4 o 5 alls i la ceba.Un cop escalivats i pelats,
poseu-oh al morter juntament amb el pa fregit i les avellanes.Quan estigui
tot ben picat,afegiu-hi el safra.
Un cop cuit ja podreu posar-lo al plat acompanyat de la guarnicio.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se