Llesquetes amb fuà casolà i amb pernil d'ànec

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una safata de cartrò rectangular amb blonda
Una placa pel forn, per torrar el pa

Elaboració

Primerament, fiquem les llesques de pa a la placa pel forn i les fiquem a 180º, fins que el pa és daurat.
Seguidament, fem el fuagràs com explico a la meva recepta, i el reservem.
Tot seguit, agafem les torradetes, les freguem molt suau amb el grà d'all, afegim una mica d'oli, i tot seguit passem amuntar-les.
Primerament, agafem el fuagràs, untem dotze llesques i les fiquem a la safata de cartró ben repartides.
Seguidament, agafem el pernil d'ànec i el repartim per la resta de les dotze llesquetes i les fiquem a la safata de cartró intercalades amb les llesquetes de fuagràs, i ja ho podrem servir a taula com aperitiu.

1h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se