Pernilets de pollastre estofats amb llagostins i bolets

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Una paella gran
Una paella mitjana
Una batedora elèctrica
Un plat de fusta

Elaboració

Primerament, farem el brou com explico a la meva recepta, i el reservem.
Seguidament, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, sofregim els bolets escorreguts i salpebrats, fins que ja no tinguin aigua i els reservem.
Tot seguit, en una paella amb un rajolí d'oli, sofregim els llagostins, els flamegem i els reservem.
A continuació, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, sofregim els pernilets salpebrats fis que estiguin una mica rossos.
Tot seguit, afegim: la ceba picolada, tres alls aixafats, el llorer i tres cullerots de sofregit de tomàquet.
Quan tot plegat és ben sofregit, afegim el conyac i el vi ranci i deixem que redueixi.
Seguidament, afegim el brou fins que cobreixi els pernilets i deixem que cogui tot plegat a foc baix, fins que estiguin mig cuits.
En aquest moment, afegim els bolets, els llagostins, corregim de sal i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns quinze minuts més.
Tot seguit, fem una picada amb: pa fregit, julivert picolat, un all pelat, unes quantes ametlles torrades i una cullerada de xocolata en pols.
Quan ja tenim la picada feta, l'afegim a la cassola, donem unes sacsejades amb l'ajud de les nanses, deixem que s'acabi de coure tot plegat, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola amb un plat de fusta a sota.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se