Hamburguesa casolana de poltre del Ripollès amb escalivada

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

Polim el filet i el passem per la batedora elèctrica sense que quedi gaira triturat. Salpebrem la massa de carn de poltre i amb les mans li donem forma d’hamburguesa, de manera que quedi ben compacta. En un grill, hi posem l’hamburguesa i la deixem coure uns 3 minuts per costat (ha de quedar crueta per dins). Depèn de si la carn ens agrada: quasi crua, poc feta, feta o molt feta. En el cas dels 3 minuts per costat seria poc feta. Mentre, en una paella amb una mica d’oli, hi posem l’escalivada amb una mica de sal i pebre, perquè quedi tèbia. Ja podem emplatar l’hamburguesa de poltre amb l’escalivada al costat, per sobre un petit raig d’oli d’oliva.

15min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se