Hamburguesa casolana de poltre del Ripollès amb escalivada
Ingredients
- 200 g de Filet de poltre del Ripollès
- Un paquet d’escalivada casolana envasada al buit.
- Sal
- Pebre negre mòlt
- Oli d’oliva
Elaboració
Polim el filet i el passem per la batedora elèctrica sense que quedi gaira triturat. Salpebrem la massa de carn de poltre i amb les mans li donem forma d’hamburguesa, de manera que quedi ben compacta. En un grill, hi posem l’hamburguesa i la deixem coure uns 3 minuts per costat (ha de quedar crueta per dins). Depèn de si la carn ens agrada: quasi crua, poc feta, feta o molt feta. En el cas dels 3 minuts per costat seria poc feta. Mentre, en una paella amb una mica d’oli, hi posem l’escalivada amb una mica de sal i pebre, perquè quedi tèbia. Ja podem emplatar l’hamburguesa de poltre amb l’escalivada al costat, per sobre un petit raig d’oli d’oliva.
Comparteix aquesta recepta: