Coca de pasta de full amb cabell d'àngel i fruites confitades

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una placa pel forn amb paper sulfiuritzat
Una safata rectangular de cartró amb blonda
Un corró per estirar la pasta
Un corró per punxar-la
Un pinzell
Un cassó petit

Elaboració

Primerament, espolsem farina en el marbre de la cuina, i estirem la pasta de full.
Seguidament, la punxem i tallem la pasta de full en un tròs de 18 centimetres d'ample, per 30 de llarg. Tot seguit, la fiquem damunt de la placa pel forn amb paper sulfuritzat, i escampem el cabell d'àngel per tota la superfície.
Seguidament, repartim les fruites al nostre gust, i ho enfornem a 180º, fins que la pasta de full és cuita. Ho traiem del forn, i amb l'ajud del pinzell ho pintem amb la gelatina de poma desfeta en un cassó, amb un dit d'aigua a foc baix.
A continuació, la fiquem a la safata de cartró, i ja la tenim llesta per servir a taula.

1h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se