Arròs a la cassola o arròs del tros o arròs de pagès

Típica de: Espanya → Baix Camp

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 400 g d'arròs
  • mig conill tallat a trossos
  • 200 g de costella de porc a trossos petits
  • 2 cebes trinxades
  • 2 grans d'all picats
  • 2 tomaques madures ratllades
  • 100 g de pèsols
  • un quart de litre d'aigua.

Per a fer la picada:

  • uns brins de safrà
  • 1 gra d'all
  • julivert

Elaboració

En una cassola amb oli fregirem els trossos de conill i de costella de porc fins que estiguin daurats i els retirarem.
Amb el mateix oli farem un sofregit amb la ceba, l’all i la tomaca.
Quan el sofregit estigui ben fosc, hi reincorporarem els trossos de carn i remenarem el conjunt. Hi afegirem l’arròs,el barrejarem amb el sofregit remenant un parell de minuts i hi tirarem aigua bullent.
Al cap d’un moment hi afegirem els pèsols i la picada deixatada amb una mica de caldo de cocció.
Ho deixarem bullir 15 minuts aproximadament.
Si a mig coure es veu que hi falta aigua, n’hi afegirem una mica, sempre bullent.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

3500 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: