Estrudel de marisc

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Es posan els espinacs a fregir em una mica de oli ,es retiran i es fa un sofregit amb la ceba i el pebrot ,cuant estigui rosa si posan els alls picats i el safra, una vegada tot cuit es barreixa em els espinacs, els musclus es fan obrir al vapor i una mica del caldo es posa als espinacs, las gambas i la sepia a la planxa ,una vegada el peix cuit el fem a trocets i el afegim als espinacs em la copeta de oporto, o tornem al foc tot junt i o remenem be fins que quasi no quedi gens de liquid ,o rectifiquem de sal i pebra
Posem una fulla de pasta al fons de una plata de forn seguidament i posem tota la barreixa de espinacs i tapem em la altra fulla de pasta ,em una forquilla o segellem tot el vol ,o posem al forn calent a 180 º uns 30 minuts i voila ,que aprofiti
Recomano un vi del pla de Bages com ara Oller del Mas o si o voleu mes fi per el que diuen que em el peix a de ser vi blanc un Mireia de Pinord

50min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se