Puding de bròquil, espàrrecs i bolets

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

10 racions

Utensilis

Una safata metal·lica fonda pel bany maria
Una pudinera gran
Tres fulls de paper de diari
Una fulla de paper film
Una safata plana de porcellana blanca
Un cassó gran
Una batedora elèctrica
Una paella gran
Un bol de vidre gran

Elaboració

Primerament, sofregim les gírgoles salpebrades amb un raig d'oli d'oliva i les reservem.
Seguidament, en un cassó amb aigua i sal, posem a coure el bròquil i els espàrrecs fins que són en el seu punt, i els reservem.
Tot seguit, agafem tant la nata líquida com els ous, i els passem per la batedora elèctrica amb un polsim de sal i nou moscada en pols.
A continuació, engreixem el motlle per fer el púding amb una mica de mantega i la folrem amb el paper film.
Tot seguit, amb l'ajuda d'un ganivet picolem: el bròquil, els espàrrecs i les gírgoles i ho fiquem en el bol de vidre. A continuació, afegim la barreja dels ous i la nata, i ho barregem tot ben barrejat.
Seguidament, omplim el motlle amb aquesta barreja, ho tapem amb les puntes del paper film, i ho fiquem a la safata pel forn amb tres fulls de paper de diari a sota.
Tot seguit, omplim la safata del forn amb aigua fins a la meitat, i ho fiquem a 180º, uns cinquanta minuts, fins que punxem amb un escuradents i surti net.
Ho traiem del forn, deixem que refredi, i ho desclavem en la safata de porcellana, i ja ho podrem servir.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se