Espatlletes de conill agredolces, estofades amb préssecs

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Un cassó mitjà
Un plat de fusta

Elaboració

Primerament, agafem els préssecs de pot i els fiquem tallats en dues meitats (cada tros) en un cassó amb mantega, amb un polsim de sucre, a foc baix.
Quan són mig cuits, afegim: un raig de mel, el vinagre de poma i deixem que coguin fins que estiguin tous i els reservem.
Seguidament, en una cassola de terrissa amb una mica de llard, sofregim les espatlletes de conill salpebrades fins que estiguin una mica rosses.
Seguidament, afegim: la ceba picolada, els alls, el llorer, un got de moscatell, un raig de mel, un raig de vinagre de poma i dos caçons de brou de pollastre casolà, i deixem que cogui tot plegat a foc baix, fins que les espatlletes estiguin gairebé cuites.
Tot seguit, afegim els préssecs, corregim de sal i deixem que s'acabi de coure tot plegat fins que les espatlletes siguin ben tendres, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola amb un plat de fusta a sota.

1h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se